Om oss

Anna Tufvesson

Jag har arbetat med ledar- och medarbetarutveckling i över 20 år. Dels som egen konsult, som konsult på olika management-företag och som organisationskonsult i Karlstads kommun.

De senaste åren har jag mest ägnat åt medarbetarskapsutveckling eftersom min bok om medarbetarskap har fått ett sådant positivt mottagande.

Jag reser land och rike runt och föreläser och gör workshops kring aktivt medarbetarskap och jag har tagit fram medarbetarskapsutbildningar för diverse organisationer.

Min senaste bok om aktivt självledarskap gör att många kunder vill att jag även föreläser och gör workshops kring det ämnet.

Anna Tufvesson

Anders Tufvesson

Jag har arbetat som som digital strateg i över 20 år. Jag har föresläst på många stora event och brinner för vad som motiverar oss och hur det går att jobba med motivationsteori för att skapa bättre arbetsplatser.

I min roll som strateg och verksamhetsutvecklare har jag jobbat med att förbättra förutsättningar för organisationer att ta hand om kunder. Både digitalt och i det fysiska mötet. Det är ett jobb som har inneburit att jag är en van processledare och föreläsare.

Jag föreläser och gör workshops kring aktivt medarbetarskap, aktivit självledarskap och motivationsteori. Jag har bland annat föreläst åtta gånger på Sveriges största internetevent som heter Webbdagarna.

Föreläsningen ”aktivt medarbetarskap” håller jag regelbundet och en VD på ett företag där både jag och Anna föreläst sa: ”Jag har sett både Anna och Anders hålla föreläsningen och Anders gör det minst lika bra.”

Anders Tufvesson

Jag är certifierad i ett antal testverktyg som Myers Briggs, EQ och Hogans assessment system. Jag har skrivit och varit redaktör för följande böcker:

  • Aktivt självledarskap – en arbetsbok för bra relationer på jobbet och hemma (Liber, 2021)
  • Aktivt medarbetarskap – ta ansvar och utvecklas på jobbet (Liber, 2017)
  • Att vara chef i en kommun (Karlstads kommun, 2013)
  • Lönsamt ledarskap (red) (TUK förlag, 2009)
  • Kommunikation som verktyg (TUK förlag, 2008)
  • Ledare eller bara chef (red) (IHM förlag 1993)
Rulla till toppen