Skräddarsydd ledarutveckling

Skräddarsydda ledarutvecklingsprogram

Efter över 20 års arbete med ledarutveckling har jag stor erfarenhet att ösa ur för att skapa den utveckling ni önskar.

Jag anpassar varje program efter kundens behov och önskemål. Vanliga delar är självkännedom, utmanande samtal, feedback, konflikthantering, förändringshantering, medieträning, hur man utvecklar grupper eller gör bra presentationer.

Ibland plockar jag in vissa delar som är koncept jag har tagit fram om kunden tror det passar. Om en grupp chefer vill jobba med att fördjupa sig inom till exempel  tillitsforskningen så har jag en berättelse där vi under en dag följer Nelson Mandela och ser vad vi kan lära oss av hans syn på ledarskap och hur han byggde tillit.

Vi lägger till aktuell forskning och god tid för egna reflektioner. Berättelsen skapar engagemang och intresse att vilja lära sig mer, bli inspirerad och få nya insikter. Jag varvar att berätta, vi tittar på korta filmer och diskutera olika frågeställningar kring tillit och hur man hanterar motstånd.

Jag erbjuder också ledningsgruppsutveckling som kan  handla om att processa kring ledningsgruppens syfte och mål, hur  man skapar effektfulla ledningsgruppsmöten och hur man skapar goda relationer mellan varandra.

 

Anna Tufvesson

+ 46 70 21 77 182
anna@tufvesson.se 

Rulla till toppen